Lähihoitaja, Johanna-koti - Porvoon kaupunki

Lähihoitaja, Johanna-koti - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen ympärivuorokautisen hoivan tulosyksikkö hakee lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 10.6-31.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Johanna-koti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu yhteensä 60 asukasta neljässä eri ryhmäkodissa.

Tarjoamme asukkaillemme kodinomaista ja ihmisläheistä huolenpitoa heidän voimavaroja tukevalla, aktivoivalla ja virikkeellisellä työotteella. Kunnioitamme yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Sinulle tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa kaiken toiminnan keskiössä ovat meidän asukkaat. Työtä tehdään asukaslähtöisesti ja päivittäisen toiminnan perustana on aina asukkaiden senhetkiset tarpeet. Toteutamme Johanna-kodissa vastuuhoitajuutta jossa mielekäs arki niin asukkaille kuin hoitajille on työnteon lähtökohtana.

Työ on kolmivuorotyötä. Työaika 38,75h/vko. Palkka on KVTES kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen sekä alan työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa ja ennen kaikkea halua luoda asukkaillemme mielekäs arki!

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta tai puolet sijaisuuden kestosta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/ikaihmisten-asuminen

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Birgitta Thesleff puh. 040 4899851.

Johanna koti
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan