test

Lähihoitaja (Jokikartano, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksi Jokikartanon tehostetun palveluasumisen yksikköön. Haemme vakituiseen tehtävään

2 LÄHIHOITAJAA


Jokikartano sijaitsee Kuokkalan Äijälänrannassa ja tarjoaa tehostettua palveluasumista. Asukkaat asuvat yhden hengen huoneissa, joissa on oma kylpyhuone. Ruokailu- ja oleskelutilat ovat kerroksissa yhteiset.

Talon kokonaistoiminnasta vastaa palveluesimies, joka yhdessä henkilökunnan kanssa huolehtii asukkaiden turvallisesta ja laadukkaasta hoidosta, toimintakyvyn ylläpitämisestä ja hyvästä elämänlaadusta. Lääketieteellisestä hoidosta vastaa geriatrian erikoislääkäri.

Hoitotyössä korostuu asukkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen, sekä arvokas elämän loppuvaiheen hoitotyö. Osastolla tehdään toimivaa, moniammatillista tiimityötä yksilövastuisen ja asukkaan toimintakykyä tukevan hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Työ on lähihoitajilla 3-vuoro ja jaksotyötä.

Tarjoamme sinulle:
-Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia
- Monipuoliset henkilöstöedut

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, lähihoitaja. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoito-osaamista (Lop) tai sen suorittamista koeajan alussa sekä ensiapukoulutusta.

Tehtävään hakeutuvalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta vanhustyöhön ja osaamista geriatrisesta hoitotyöstä. Eduksi katsotaan hygieniapassi ja aiempi kokemus ja kiinnostuneisuus muistisairaiden asiakkaiden kanssa tehtävästä hoitotyöstä ja arjen kuntoutuksesta sekä mahdolliset muistisairaisiin asiakasryhmänä liittyvät opinnot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Lisätietoja
palveluesimies Ritva Kuismanen
p.050 568 5839
sähköposti: nimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan