Lähihoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Varahenkilöstö ja pilottipooli on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti lyhytaikaisten ja ennalta arvaamattomien poissaolojen aiheuttaman sijaistarpeen hoitamiseksi.
Lähihoitajan määräaikainen sijaisuus pilottipoolissa 1.11.-31.3.2022 vammaispalveluiden vastuualueella Kajaanissa.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.
Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Varahenkilöltä edellytetään monenlaista osaamista perustutkinnon lisäksi, kuten lääkehoidon, sähköisten potilastietojärjestelmien sekä ajankohtaisten hoitokäytäntöjen osaamista. Varahenkilön pitää hallita vastuualueellaan vaadittava erityisosaaminen ja ylläpitää sekä kehittää omaa osaamistaan aktiivisesti. Varahenkilöstön työnkuva vaatii työntekijältä tiettyjä erityisominaisuuksia, kuten joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja epävarmuuden sietokykyä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjatta Pyyköselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "lähihoitaja, pilottipooli
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstövastaaava Marjatta Pyykönen, puh. 044 797 4421, marjatta.pyykonen@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Seminaarinkatu 2, Intteri-rakennus, 1.kerros, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat