Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  28.5.2024 15:00

Lähihoitajan sijaisuus hengityshalvauspotilaan hoitoringissä

Haemme hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Sijaisuus voi alkaa heti ja jatkuu ainakin 1.9.2024 saakka. Hengityshalvausyksikössä hoidetaan palliatiivisia hengityshalvauspotilaita. Hengityshalvauspotilaiden hoitoyksikkö kuuluu aikuisten somaattisen erikoissairaanhoidon vastuualueeseen.

Hoitotiimissä osallistut hengityskoneessa olevan hengityshalvauspotilaan hoitoon. Hoito toteutetaan itsenäisesti potilaan omassa kodissa Vuokatissa ja Korholanmäellä. Työ on vierihoitotyötä kolmessa vuorossa.

Odotamme sinulta itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta sekä kiinnostusta toimia tarvittaessa myös eri hoitotiimissä, toiminta-alue keskussairaalasta 40 km säteellä. Ajokortti välttämätön. Tarjoamme työhön hyvän perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto, myös hoitoalan opiskelijat huomioidaan haussa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tehtävän peruspalkka on 2439,38 €/kk. Koeaika 1 kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Tästä avonaisesta työpaikasta on TE-live lähtys 14.5. klo 12 Pääset katsomaan sen tästä: https://te-live.fi/lahetykset/WtALAOBXu Lähetyksestä jää tallenne katsottavaksi lähetyksen jälkeen.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Sari Suvala, puh. 044 797 0709, sari.suvala@kainuu.fi,

Rekrytoija Satu Möttönen, puh. 044 797 0448 tai satu.mottonen@kainuu.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan