Lähihoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kaksi lähihoitajan tehtävää Sotkamon kotihoidossa.

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja?

Haluat asua, liikkua ja harrastaa luonnon läheisyydessä ja nauttia monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.
Jos olet perheellinen tai haluat tulevalle perheellesi turvallisen kasvuympäristön, Sotkamo tai Vuokatti tarjoaa siihen mahdollisuuden; #lomalla365

Haluat työskennellä kotona asuvien vanhusten toimintakykyä ja voimavaroja hyödyntäen ja tukea heitä omassa arjessaan huomioiden asiakkaan elämänpiirin ja verkostojen mahdollisuudet. Tukenasi on osaava ja avoin työyhteisö, jossa työarjen jokaiseen haasteeseen löytyy yhdessä aina asiakaslähtöinen ratkaisu. Työ on itsenäistä ja tilanteet muuttuvat päivittäin. Sinulla on aina käytettävissä työyhteisön moniammatillinen tuki. Osaamisvahvuutesi ovat toimintakyvyn arviointi ja tukeminen sekä muistisairaanhoito. Jos sinulla ei ole kyseessä olevaa osaamista, voit hankkia sen tulemalla meille työhön.

Työ on kolmivuorotyötä ja ajokortti on välttämätön. Työn tekemistä tukevat mobiililaite, Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmä, Lifecare-potilastietojärjestelmä ja asiakkailla on käytössä sähkölukot sekä tarpeen mukaan turvapuhelin.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Painotamme sopivuutta tehtävään.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika on 4 kk. Tehtävät täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Pirkko Hyvöselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "lähihoitaja 720020, 720038"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Jaana Hyvärinen, p. 044 750 2837 tai Marjo Kallio, p. 044 750 2168 tai palvelupäällikkö Pirkko Hyvönen, p. 044 750 2169, sähköpostit; etunimi. sukunimi@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito Sotkamo

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Keskuskatu 9, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat