test

Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  28.4.2023 15:00

Lähihoitajien viisi (5) tehtävää Kajaanin eteläisen alueen kotihoidossa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto.

Arvostamme itsenäistä ja tiimityöskentelyä, organisointikykyä, joustavuutta, aloitteellisuutta, kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, kuntouttavan työn osaamista. Työ on kolmivuorotyötä. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Ritva Heinistölle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "lähihoitajat kh etelä Kajaani"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Palveluesimies Riitta Keränen, puh. 044 797 0198, riitta.keranen@kainuu.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan