Lähihoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Lähihoitajan tehtävä Suomussalmen kotihoidon resurssipoolissa. Tehtävä on hoiva- ja hoitotyötä asiakkaan kotona hoito-, palvelu- ja kuntoutumissuunnitelman mukaisesti toimintakykyä tukevalla työotteella. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattilaisista annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi luetaan kyky itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn, organisointikykyä, joustavuutta, yhteistyökykyä, aloitteellisuutta, kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palveluesimies Johanna Heikkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "lähihoitaja Suomussalmi 800039"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Johanna Heikkinen, 044 7301883, johanna.heikkinen@kainuu.fi, apulaispalveluesimies Anu Kuparinen 040 6363473, anu.kuparinen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Vanhuspalvelut, Kotihoidon keskitetty toiminnanohjausyksikkö
Osoite: -, 89600 Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.