test

Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  29.9.2023 15:00

Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisissa hoivapalveluissa Palvelukeskus Himmelissä.

Palvelukeskus Himmeli on Sotkamon keskustasta 1,5 km Kuhmoon päin sijaitseva vanhusten ympärivuorokautista hoivapalvelua tarjoava hoitokoti. Asukaspaikkoja on 84, joista 8 on lyhytaikaishoidon asiakaspaikkoja. 76 asukaspaikkaa ovat tehostettua palveluasumista, joissa asukkaat asuvat omissa vuokrahuoneissaan ja ostavat tarvitsemansa palvelut. Lyhytaikaishoitoon asiakkaat tulevat esim. omaishoitajan pitäessä vapaitaan.

Tehtäväsi on asukkaiden kokonaisvaltaisen perushoidon ja huolenpidon toteuttaminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti asukkaan toimintakykyä tukevalla tavalla.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 2.10.2023, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Tehtävä voidaan täyttää hakuaikana heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Tarja Meriläiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "lähihoitaja 7720084 Palvelukeskus Himmeli"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Tarja Meriläinen, puh. 044 797 4215, tarja.merilainen@kainuu.fi
Paula Remes, puh. 044 797 4215, paula.remes@kainuu.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta!

Tutustu työnantajaan