Lähihoitaja, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Kiimingin hyvinvointikeskuksen ikäihmisten palveluiden Jokirannan tehostetun palveluasumisen yksikössä on haettavana KAKSI LÄHIHOITAJAN vakinaista tehtävää.

Yli-Iin Jokirannassa on 32 asukaspaikkaa. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Jokirantaan, mutta hyvinvointikeskuksen alueella henkilöstö työskentelee väestön palvelutarpeiden mukaisesti joustavasti kotihoidossa ja tehostetussa palveluasumisessa. Työhön kuuluu Jokirannassa myös turva-auttamiskäynnit yöaikaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtäviin soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, sitoutumista omahoitajuuteen ja asiakaslähtöisen, kuntouttavan työotteen hallintaa. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia muuttuvassa toimintaympäristössä asiakkaan kotona ja palveluasumisessa. Tarjoamme vaihtelevan työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen.

Tehtävissä edellytetään myös tartuntatautilain (1227/2016) mukaista rokotussuojaa ja ajokorttia. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/302/2021. Hakemukset on toimitettava 29.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antavat palveluesimies Soili Leppänen, p. 050 593 9267 ja palvelupäällikkö Sirkku Kaltakari, p. 0400 595 838. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Paratiisintie 30, 91200 Yli-ii

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.