test

Oletko vaihtelevasta työstä kiinnostunut, toimintatavoiltasi joustava ja muuttuviin tilanteisiin helposti sopeutuva lähihoitaja? Haluaisitko työskennellä työyhteisössä, jossa voit itse vaikuttaa paljon siihen, milloin työtäsi teet? Toivotko työpaikkaa hyvillä kulkuyhteyksillä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla meidän uusi työtoverimme!

Haemme Kallion kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Alppi-tiimiin. Työ alkaa 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, itsenäistä ja monipuolista, ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana ja työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Saat hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssäsi.

Tiimimme työskentelee Alppilan sekä Kallion alueella keskellä Helsinkiä, jonne toimistoltamme Vallilasta on hyvät yhteydet kävellen, pyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.
Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan työvuoroihin joustavasti. Sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi pääsääntöisesti pelkkää iltavuoroa tai osa-aikatyötä joustavasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Hae meille töihin Kallion kotihoitoon! Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Keskinen kotihoitoyksikkö, Kallio 6 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-59-22
  • 14.2.2022
  • Lh 2345,68 e/kk
  • 14.1.2022 - 28.1.2022 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö
Johanna Mäntyniemi
050-4020626
johanna.mantyniemi@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Keskinen kotihoitoyksikkö, Kallio 6 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Rautalammintie 2, 2 kerros, 00550 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat