Lähihoitaja Karhulan kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Karhulaan

Kotihoidossa sinä pääset lähelle ihmisen arkea. Työ on itsenäistä niin hyvässä kuin pahassakin. Kotihoidossa viihdyt, jos pidät itsenäisestä työstä ja vastuunotosta. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon tiimi esimiehineen. Kun aloitat työt kotihoidossa sinun ei tarvitse hallita kaikkia vastuualueita. Tiimissämme sinut perehdytetään mm. RAI arviointiin ja muuhun tiimin toimintaan.
Kymsote on nostanut kotiin vietävät palvelut tärkeämmäksi tulevaisuuden palveluksi. Asiakkaidemme avuksi olemme ottaneet käyttöön virtuaalisen kotihoidon käynnit ja lääkeannosteluautomaatit. Näiden käyttö ei ole hankalaa ja sinut perehdytetään näiden toimintaan työnohessa.

Kelpoisuusvaatimus lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa.

Työssä liikut autolla, joten tarvitsevat ajokortin.

Kymsoten kotihoidossa työskentelee yli 600 kotihoidon ammattilaista. Tervetuloa tähän ammattilaisten joukkoon.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Heli Hämäläinen 044 702 7739

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48600 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.