test

Lähihoitaja, Kaupinlinnan yhteisöasuminen, Orivesi

Hakuaika päättyy  26.9.2023 23:59

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pian avautuvaan Kaupinlinnan yhteisölliseen asumiseen!

Kaupinlinna on yhteisöllisen asumisen yksikkö, jossa asukkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan ja saavat tarvitsemansa hoiva-palvelun. Yhteisöllinen asuminen on omia voimavaroja vahvistavaa, kuntouttavaa ja sosiaalista kanssakäymistä edistävää asumista. Yhteisöllistä asumista järjestetään iäkkäille, jotka tarvitsevat tukea itsenäisessä asumisessa ja kotihoidon palveluja tehostetusti. Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme uudessa yhteisöllisen asumisen yksikössämme?

Lähihoitajan työ meillä on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja itsenäistä. Työkavereinasi on osaava, moniammatillinen joukko vanhustyön ammattilaisia. Työhösi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä koko tiimin kanssa. Toteutamme työssämme omahoitajuutta. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa aamu- ja iltavuorossa. Tervetuloa iloiseen ja avoimeen työyhteisöömme, jossa arvostamme ja tuemme toisiamme. Meille on tärkeää, että jokainen työyhteisön jäsen voi hyvin, saa äänensä kuuluviin ja voi vaikuttaa omaan työhönsä. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Käytössämme on uusinta hoitotyön teknologiaa, muun muassa kuvapuhelimia ja Evondos-lääkeautomaatteja.

Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijänä pääset nauttimaan hyvistä työsuhde-eduista. Tarjoamme muun muassa kahvit ja teen päivittäin, laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla sekä työnantajan lounasedun.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja. Toivomme, että haluat omalla toiminnallasi kehittää asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää sekä hoitotyötämme. Toivomme työkaveriltamme myös hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi suoritettuna lääkehoidon LOVe-tentin LOP, PKV ja KIPU-osiot. Tarvittaessa voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä työsuhteen alussa.

Työ on kokoaikatyö, ja sitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Koeajan kesto on kuusi kuukautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Sinun tulee olla rekisteröitynä myös Valviran ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Hanna Kaikula, p. 040 133 9265, hanna.kaikula@pirha.fi ja palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, p. 040 759 1368, arja-liisa.heikkila@pirha.fi.
Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja hakemisesta rekrytointi@pirha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan