Lähihoitaja kaupunginsairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kaupunginsairaalaan

LÄHIHOITAJAA

vakinaiseen työsuhteiseen Kyllön osastolle 5.

Kaupunginsairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita. Valtaosa potilaista tulee hoitoon kaupunginsairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä. Lähihoitajan työ on monipuolista ja haasteellista kolmivuorotyötä. Osasto 5 on profiloitunut palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehtävän kannalta riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Työssä tarvitaan hyvää paineensietokykyä sekä lämmintä ja empaattista asennetta. Tärkeää on myös valmius kohdata vaikeassa elämäntilanteessa oleva potilas ja hänen läheisensä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja ystävällisten työkavereiden ja esimiehen tuen. Suunnittelemme Sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja tarjoamme säännöllisesti työnohjausta.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa 2.8.21 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOP/LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Elina Vaskelainen (Kyllö os.5) puh. 040 5077476, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat