test

 Lähihoitaja (Kauramäen kylä, Jyväskylä) määräaikainen  

Hakuaika päättyy  12.12.2023 15:45

Kauramäen kylässä pääset rakentamaan uutta työyhteisöä. Arjen työ suunnitellaan ja tehdään yhdessä. Huolehdimme, että jokainen pysyy menossa mukana. Meillä jokaisen vahvuudet huomataan ja niiden käyttöön kannustetaan, olitpa konkari tai vastavalmistunut.

Haemme loppuvuodeksi 2023 eri mittaisiin määräaikaisuuksiin

  3 LÄHIHOITAJAA  

  Työ on jakso- ja 3-vuorotyötä. Käytämme autonomista työvuorosuunnittelua.

Lähihoitajan työpäivään kuuluu asiakkaan perushoitoa sekä asiakkaan arjen tukemista mahdollisimman mielekkäästi. Työssään lähihoitaja osallistuu hoitotoimenpiteisiin ja auttaa asiakasta mm. ruokailussa, pesussa, pukeutumisessa ja liikkumisessa. Työskentely perustuu tiedon ja ammattiosaamisen lisäksi hyviin vuorovaikutustaitoihin erilaisten ihmisten kanssa.

Arvostamme myös hankkimaasi osaamista luontolähtöisten menetelmien käytöstä tai jos vapaa-aikaasi kuuluu jokin MUU aktiivinen harrastus, jota voisit hyödyntää myös työssäsi. Toivomme sinun avaavan hakemuksessasi rohkeasti omia vahvuuksiasi - liittyivätpä ne mihin tahansa. 

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa.   

 Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.   

Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.   

Tervetuloa meille töihin!  

 Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Anne Lauren
palveluvastaava
p. 040 556 7348 
anne.lauren@hyvaks.fi
(yhteydenotot mielellään sähköpostitse)

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan