Lähihoitaja, kehitysvammahuolto, Pajukoti, Kuusela - Lopen kunta

Lopen kunta hakee lähihoitajaa vakituiseen toimeen (vakanssi 73493004) 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on Pajukodin kehitysvammaisten asumisyksikkö sekä toimintakeskus Kuusela. Pajukoti on 16-paikkainen, kodinomainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja tuettua palveluasumista. Toimintakeskus Kuusela on kehitysvammaisten päivätoimintayksikkö.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu sekä ikäihmisten että nuorten kanssa työskentelyä. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä.

Hakemukset pyydetään tekemään 24.10.2021 kello 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2278,65 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Hakijalta edellytetään asukaslähtöistä kuntouttavaa työotetta sekä joustavuutta ja halua kehittää työtä. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi sekä kokemus haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta. Eduksi on myös kokemus työskentelystä päivätoiminnassa. Lisäksi hygieniapassi on eduksi. LoVe-tentti tulee olla suoritettuina tai valmius suorittaa LoVe-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.


Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Pajukodin vs. vastaava sairaanhoitaja Asta Leino, p. 040 6758445 tai asta.leino@loppi.fi

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut, kotihoito

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat