test
Lähihoitaja, kehitysvammahuoltoon - Pirkkalan kunta

Etsimme vastuuntuntoista lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.2.2022 - 31.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työt kehitysvammaisten aikuisten asumispalveluyksikössä. Työ sisältää perushoitotyötä ja asukkaiden ohjausta. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Silvonrinteen asumispalveluyksiköön. joka sijaitsee tavallisessa kerrostalossa, sen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Yksikkö koostuu kahdesta ryhmäkodista. Asukkaita on yhteensä 17 ja lisäksi 2 tukiasukasta.

Edellytämme kolmivuorotyöhön sitoutumista ja arvostamme LOVe-koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015 ja asetu 153/2016) Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38h 15min ja työ on 3-vuorotyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Katri Lehtonen, puhelin: 040 1335723, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Sinulle suositellut työpaikat