Skip to main content
test

Sodankylän sosiaalipalveluissa on haettavana 3.10.2022 klo 12.00 mennessä

KAKSI LÄHIHOITAJAN / KEHITYSVAMMAOHJAAJAN TOINTA

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen ja kehittyvään työyhteisöön? Haluatko työskennellä pienessä ja kodinomaisessa yksikössä, jossa esimies on lähellä?

Lähihoitajan/kehitysvammaohjaajan sijoituspaikka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mesikämmen. Yksikössä on yhdeksän asiakaspaikkaa sekä lomahoitopalvelut. Mesikämmen on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Yksikössä työskentelee kahdeksan lähihoitajaa ja vastaava sairaanhoitaja. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Toimeen valitulle maksetaan rekrytointilisä 200€/kk puolen vuoden ajalta.

Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työntekijällä on yksikössämme mahdollisuus vaikuttaa oman työvuorolistan suunnitteluun. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää E-passia sekä avustamme asunnon etsinnässä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7§:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus työhön otettaessa. Toimessa on 6 kk koeaika.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 465460. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään 4.10.2022, tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehitysvammapalveluiden esimies Kaija Tyni puh. 040 1834504 tai sosiaaliohjaaja Satu Ollila puh. 040 1636445

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ahopolku 5, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat