test

Hoitaja (Kehitysvammapalvelut, Louhenrinteen ryhmäkoti ja Louhela Virrat)

Oletko sinä se kehittämismyönteinen ja innostunut lähihoitaja, jota etsimme täydentämään kehitysvammapalveluiden tiimiä?

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää lähihoitajaa Virroille. Yhteistoiminta-alueellamme on laadukkaat ja monipuoliset asumis- ja harrastusmahdollisuudet. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen, elämiseen ja harrastuksiin liittyvissä asioissa.

Pääset työskentelemään asumispalveluissa osana kehitysvammapalveluiden Louhenrinteen tiimiä sekä kehittämään yhteistoiminta-alueen kehitysvammapalveluita yhdessä muiden osaavien ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES -työehtosopimusta. Keiturin Sote Oy on savuton työyhteisö ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu.

Työyhteisöön valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV kuntarekryyn tai osoitteeseen saila.niskanen@keiturinsote.fi 20.12.2021 mennessä.

Lisätietoja: Kehitysvammapalveluiden esimies Iida Laine puh. 044 715 2077 tai sp. iida.laine@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
http://www.keiturinsote.fi/palvelut/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehitysvammapalveluiden esimies Iida Laine puh. 044 715 2077 tai sp. iida.laine@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kehitysvammapalvelut

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen liittyvissä asioissa.


Osoite: Louhenkatu, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat