Lähihoitaja (keikkatyö) - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko palveluhenkinen hoitotyön ammattilainen tai alaa opiskeleva? Etsitkö lähihoitajan keikkaluonteista työtä muun elämän oheen?

Keikkatyön tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti sairaalaamme. Tarjolla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä lähihoitajille erikoissairaanhoidossa.

Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 12 vuoroa kestävää työtä tarvittaessa sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Keikkatyössä edellytetään aikaisempaa sairaalakokemusta tai KYSissä suoritettuja harjoitteluja.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista suojaa influenssaa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi imeväisikäisiä hoitavilta työntekijöiltä edellytetään rokotesuojaa hinkuyskää vastaan.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Kuopion yliopistollinen sairaala
  • Keikkatyö
  • 802
  • Sopimuksen mukaan
  • KVTESin mukaan
  • 2.3.2020 - 31.5.2020 15:00

Rekrytointisihteeri Tarja Hartikainen, tarja.hartikainen@kuh.fi ja rekrytointipalvelut@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!