Lähihoitaja (keikkatyö) - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Lähihoitaja (keikkatyö) - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Keikkatyön tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti sairaalaamme. Tarjolla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä perus- ja lähihoitajille erikoissairaanhoidossa.

Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 12 vuoroa kestävää työtä tarvittaessa sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto sekä Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Hakijalta edellytetään myös aikaisempaa sairaalatyö kokemusta tai KYS työssäoppimiskokemusta.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista suojaa influenssaa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi imeväisikäisiä hoitavilta työntekijöiltä edellytetään rokotesuojaa hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

  • Kuopion yliopistollinen sairaala
  • Keikkatyö
  • 802
  • Sopimuksen mukaan.
  • KVTESin mukaan
  • 19.6.2019 - 19.6.2019 18:00

Rekrytointisihteerit Tarja Hartikainen, tarja.hartikainen@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan