Skip to main content
test

Etsimme lähihoitajaa joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Lähihoitajana toimit asukkaiden omahoitajana ja teet yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa. Huolehdit asukkaiden hyvinvoinnin ja huolenpidon tarpeiden toteutumisesta sekä osallistut lääkehoidon toteuttamiseen. Olet tärkeä osa työyhteisöä. Meillä työtä tehdään positiivisella asenteella, jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen.

Toimintamme perustana Keiturinhelmessä on asukkaiden osallisuutta tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asukkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille harrasteisiin osallistumisen mahdollistamista. Asukkaille on tarjolla esimerkiksi musiikki- ja ulkoilutapahtumia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asukkaidemme hyvään elämään. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Tervetuloa Keiturinhelmeen!

Voimme täyttää tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja voit kysellä apulaisosastonhoitaja Marjaana Lintuselta, sp. marjaana.lintunen@keiturinsote.fi, p. 050 478 3001

Lisätietoja

https://www.keiturinsote.fi/palvelut/asumispalvelut
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisosastonhoitaja Marjaana Lintunen, sp. marjaana.lintunen@keiturinsote.fi, p. 050 478 3001

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Keiturinhelmi Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sairaalantie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat