Lähihoitaja, Keminmaa

Hakuaika päättyy  19.7.2024 15:00

Haemme lähihoitajaa vammaispalveluihin Keminmaahan!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajan töihin Lappiin!

Kiinnostaisiko sinua työ, jossa saat keskittyä lasten laadukkaaseen hoitoon ja ohjaukseen työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Hoitorinki toimii asiakkaan kotona ja hoito tapahtuu vuorokauden ympäri kolmessa vuorossa. Työhön kuuluu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista, joka pitää sisällään hoitotyötä, lääkehoitoa sekä valvontaa ja ohjausta. Työtä tehdään hyvässä yhteistyössä asiakkaan ja perheen kanssa. Pääasiallinen työpiste on asiakkaan koti, mutta tehtävä voi sisältää työskentelyä myös muualla lounaisen alueen vammaispalveluissa.

Lähihoitajan tehtävään kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin. Hakijoilta vaaditaan itsenäistä ja kuntouttavaa työotetta, asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkokemus hoitoringissä työskentelystä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 556,75€/kk ja tehtävään on sovittu rekrytointilisä 5% vuoden loppuun asti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Valitun henkilön tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 19.7.2024 klo 15:00 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Kristiina Piippo, puh. 0400 948 040, kristiina.piippo@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan