test

Lähihoitaja, kesäsijainen, Kauniaisten kotihoito

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Etsimme reippaita lähihoitajia kesäsijaisiksi Kauniaisten kotihoitoon. Työ on jaksotyötä kolmen viikon jaksoissa ja siihen sisältyy aamu- ja iltavuoroja viikon jokaisena päivänä. Viikkotyöaika on 38h 15min ja jokaisella on oikeus osallistua omien työvuorojen suunnitteluun.

Kotihoidossa teet töitä asiakkaan kotona ja osa päivästäsi kuluu myös autolla ajamiseen. Työ on itsenäistä ja siihen sisältyy mm. perushoitoa, lääkehoitoa, tukisidosten laittoa, haavanhoitoja. Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi ja apunasi on vakituinen, mukava henkilökunta.

Kauniaisissa käytetään Apotti potilas- ja asiakastietojärjestelmää.

Työpaikan nimi ja osoite: Kauniaisten kotihoito. Villa Breda. Bredantie 16, 02700 Kauniainen
Työaika: Jaksotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun.

Tehtävästä lisätietoja antaa Jonna Hedström, puh. 050 5004137

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan