Lähihoitaja kesätyö 2021 - Vaasan kaupunki

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, sosiaali- ja terveystoimen huippuporukka etsii joukkoonsa kesäsijaisia kesälle 2021!

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta? Meillä pääset tekemään tärkeää työtä. Kesätöitä on tarjolla kaupunginsairaalassa, palveluasumisessa, kotihoidossa ja vammaispalveluissa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön, ja tukena työssäsi on osaava tiimi.

Hoitotyöhön edellytämme alan hyväksyttyjä opintoja ja 18 vuoden ikää. Huomioimme lähihoitajan sijaisuuksiin myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja missä yksikössä olet kiinnostunut työskentelemään.

Kesätyöhaku on käynnissä 30.4.2021 asti. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana.

Ota yhteyttä rekrytointiin, kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Marjo Ahlskog, 0407769272 (kaupunginsairaala)
Eeva Ekola, 040 564 8132 (vammaispalvelut)
Niina Kujanpää, 0401950091 (kotihoito, palveluasuminen)
Riikka Silorinne, 0405053743 (kotihoito, palveluasuminen)

Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.

Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat