test

Lähihoitaja, kesätyö, Espoo

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Tervetuloa kesätöihin Kilonpuron palveluasuntoihin!

Etsimme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen Kilonpuron palveluasuntoihin lähihoitajia kesätöihin. Sijaisuudet sijoittuvat sopimuksen mukaan aikavälille 1.5-3.9.2023. Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa ja mahdollisesti etänä. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä, joka yhdessä muun henkilökunnan kanssa edistää asukkaiden itsenäistä elämää. Henkilökuntaa meillä on yhteensä 20, joka koostuu lähihoitajista, hoiva-avustajista, ohjaajasta, sairaanhoitajasta, toimintaterapeutista sekä palveluesimiehestä. Vakituisia asiakkaita on 18, lisäksi yksikössä on 3 asumisvalmennuspaikkaa, jossa asiakkaat vaihtuvat.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita muun muassa lääkehoidossa, kodinhoidossa, hygieniassa sekä asioiden hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin, asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Tärkeä osa tehtäviä on myös ajantasainen kirjaus asiakkaan terveyden edistämiseen ja sairaanhoitoon liittyvistä toimenpiteistä asiakastietojärjestelmään. Tehtävä voi sovitusti sisältää muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä vahvuuksiesi mukaan. Tehtävänkuvaa tarkennetaan työntekijän koulutuksen mukaan.

Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissa sekä asumisvalmennusta vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille. Vakituinen asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi.

Työ on jaksotyötä ja vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä, sisältäen aamu-, ja iltavuoroja työvuorosuunnitelman mukaisesti. Työvuorosuunnittelussa kuunnellaan työntekijän toiveita. Toiminta perustuu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen arvoihin, joiden mukaan asukkaille järjestetään asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Palvelussa noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme:
- Kykyä ammatilliseen vuorovaikutukseen ja empaattiseen kohtaamiseen
- Itsenäistä työotetta ja omatoimisuutta

Työpaikan nimi ja osoite: Kilonpurontie 1 D 63, 02610 Espoo
Työaika: 114,45h/3viikkoa, 2-vuorotyö
Tehtävä on määräaikainen

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa yksikön palveluesimies Teemu Koivula, teemu(at)koivula@luvn.fi, 0405051390

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan