test

Lähihoitaja, kesätyö, Espoon keskuksen kotihoito

Hakuaika päättyy  28.4.2023 15:45

Tervetuloa kesäsijaisuuteen Espoon keskuksen kotihoitoon!

Kotihoidossa työ koostuu itsenäisistä kotikäynneistä, joissa tehtävänä on asiakkaan kokonaisvaltainen kuntouttava hoito, asiakas- ja potilasturvallisuuden varmistaminen on työskentelyn ydin. Tukenasi on oma tiimisi ja esimiehesi.

Työ on kaksivuorotyötä ja tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen kotihoito, Tuomarilantie 19 A 2krs, 02760 Espoo
Työaika: 114,45/3vkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Lähihoitajaopiskelijana sinulta edellytetään hyväksytyt opinto-ohjelman mukaiset lääkehoidon opinnot. Lisäksi tulee olla suoritettuna kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot. Lähihoitajansijaisuudessa voi toimia alan opiskelija, jolla on vähintään 60 op.

Tehtävässä edellytetään ajokortti sekä sujuvaa suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme positiivista asennetta sekä halua kehittyä työssäsi.

Espoon keskuksen kotihoidossa on neljä tiimiä. Suvelan ja Muuralan tiimit sijaitsevat osoitteessa Tuomarilantie 19, Kalajärven tiimi osoitteessa Ruskaniitty 4 ja Kauklahden tiimi osoitteessa Hansakartano 4.

Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaajat Kirsi Ojanen, kirsi.ojanen@luvn.fi, p. 043 8254790 ja Tiina Suikki-Vainikka, tiina.suikki-vainikka@luvn.fi, p. 050 5482793

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan