test

Lähihoitaja, kesätyö, Espoon kotihoito

Hakuaika päättyy  24.3.2023 15:45

Sinä ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija! Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on asiakas. Meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri. Haemme nyt lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita kesäsijaisuuksiin.

Toimipisteemme sijaitsee Tuomarilantie 19, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt pyritään aloittamaan kulloiseltakin alueelta, johon asiakastarpeen mukaan mennään työskentelemään tai vaihtoehtoisesti Tuomarilantien toimistolta. Työskentelemme kaikilla Espoon kotihoidon alueilla ja kotikuntoutuksessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotihoidon resurssipooli ja etäkotihoito
Tuomarilantie 19, 02760 Espoo
Työaika: 38,25 h/vko, jaksotyö
Tehtäväkohtainen palkka: 2329,89 €/kk + 185€ kiertävän hoitajan lisä

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
Tehtävää voi hakea myös lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä sisältäen lääkehoidon opinnot sekä hyvinvoinnin ja huolenpidon jakson.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Tehtävässä edellytetään LOVe-lääkelupia tai niiden suorittamista 3 kuukauden sisällä työsuhteen alusta. Opiskelijoilta edellytetään omaa yksikköön räätälöityä lääkelupaa, joka suoritetaan työsuhteen alussa.

Arvostamme iloista mieltä sekä Lifecare ja Hilkka osaamista ja nopeaa järjestelmien oppimiskykyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Palveluvastaava Tiina-Kaisa Kellokoski 0406343315
Palveluesimies Tiina Määttänen 0401627645

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan