test

Lähihoitaja, kesätyö, Helmikoti

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Lähihoitaja tai alan opiskelija tule kesäajaksi Helmikodille täydentämään tiimiämme, jossa työtä tehdään yhdessä ammattitaidolla!

Etsimme lähihoitajia vahvistamaan tiimiämme kesäksi 2024 Helmikodin (34 asukasta) ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön Sodankylässä.

Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa 3-vuorotyössä. Työskentelet muistisairaiden asukkaiden arjessa vastaten heidän toiveisiinsa ja tarpeisiin. Tehtävänäsi on toteuttaa laadukasta ja toiminnallista arkea tukevaa hoitotyötä. Tavoitteenamme on asukkaiden toimintakyvyn ja omatoimisuuden tukeminen sekä turvallisen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Olemme Helmikodilla asukkaita varten.

Sovit tiimiimme, kun sinulla on aito kiinnostus asukkaidemme hyvinvoinnin edistämisestä, osaat toimia asukaslähtöisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävänimikkeen mukainen tutkinto ja Valviran ammattihenkilölaillistus. Lisäksi edellytämme joustavuutta, vastuullista asennetta ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat luvat meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on mahdollista noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 30.04.2024 klo 15:00 mennessä. Haastattelemme hakijoita ja teemme työntekijä valintoja jo hakuajalla.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Eeva Tarsa, p. 0400849788, eeva.tarsa@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan