test

Lähihoitaja, kesätyö, Kirkkonummi

Hakuaika päättyy  14.4.2023 15:45

Kesäksi lähi- ja sairaanhoitajasijaisuuksia Kirkkonummella,

Haemme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle ikääntyneiden palveluihin Kirkkonummen kotihoitoon ja kotiutustiimiin kesäksi 2023 sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin vuosilomansijaisuuksiin. Huomioimme myös eläköityneet hoitoalan ammattilaiset ja voimme yksilöllisesti huomioida työn sisältöä ja annamme mahdollisuuden myös osa-aika työhön.

Arvostamme työyhteisötaitoja, myönteistä asennetta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsinkielen osaaminen antaa omalle työlle lisäarvoa, mutta ei ole välttämätön. Katsomme eduksi aikaisemman hoitotyön kokemuksen.

Sairaanhoitajana voi toimia sairaanhoitajaopiskelija, jolla on kesällä suoritettuna vähintään 140 op. Opintojen eri vaiheissa oleville lähi- tai sairaaanhoitaja sijaisuutta tekeville on työmahdollisuuksia koko kesän ajan.

Kotihoidossa ja kotiutustiimissä lähi- ja sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu kokonaisvaltainen hoito asiakkaan kotona Kirkkonummen alueella. Kotihoidon toiminta tapahtuu asiakkaiden kotona, joten ajokortti on välttämätön.

Hakuaika päättyy 14.4.2023, kesätöistä sovimme kuitenkin jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä.

Tervetuloa meille iloiseen ja antoisaan kesätyöhön Kirkkonummen uuteen Hyvinvointikeskukseen!

Kirkkonummen kotihoito ja kotiutustiimi, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi

Lisätietoja:
kotihoidon palvelupäällikkö Anri Vainio 040 126789 ja
kotihoidon palvelupäällikkö Mari Väisänen 040 7728054

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan