Tule kesätöihin kotihoidon resurssipooliin!

Resurssipoolin lähihoitajana tulet työskentelemään alueellisen kotihoidon eri alueilla asiakas hoitotyössä asiakkaiden hoidontarpeen mukaisesti. Alue, jolla työskentelet työpäivänäsi ilmoitetaan sinulle samana aamuna klo 7.00 aikaan, jos et saa viestiä työpäivä alkaa osoitteesta Tuomarilantie 19.

Lähihoitajan työ kotihoidossa sisältää asiakkaan perushoitoa sekä pieniä sairaanhoidollisia toimenpiteitä hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Työskentely tapahtuu asiakkaiden kotona. Työssä käytetään Lifecare- ja Hilkka-järjestelmiä päivittäin.

Tehtävässä edellytetään lähihoitaja tutkintoa tai vastaavaa toisen asteen tutkintoa, alan opiskelijat (lähihoitajaopiskelijalla vähintään 55% tutkinnosta suoritettuna ja sairaanhoitajaopiskelijalla lähihoitajan tehtävissä 60 op ja sairaanhoitajan tehtävissä 140 op suoritettuna) huomioidaan haussa.
Haastatteluja ja valintoja tehdään koko haun ajan 30.7.2020 asti.
Tervetuloa joukkoomme!

Työpaikan nimi: Kotihoidon resurssipooli
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Palkkaus 2272,30 €/kk + kiertävän hoitajan tehtävälisä 94,54 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija
Tehtävässä edellytetään: B-ajokorttia
Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan.
Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisäteitoja antavat palveluesimies Tiina Määttänen, p. 040 162 7645, varaesimies Heini Askola, p. 040 639 4075 sekä tiimivetäjä Heidi Benattabou, p. 043 825 1918

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Resurssipooli

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tuomarilantie 19, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat