Lähihoitaja, kesätyö - Lempäälän kunta

Hei sinä toimeen tarttuva ja kesäksi töitä etsivä lähihoitaja! Kiinnostaako kesätyö hyvässä porukassa? Haemme Lempäälän kotihoitoon lähihoitajia vuosilomasijaisuuksiin kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Oletko reipas sekä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot omaava lähihoitaja ja omaat asiakaslähtöisen työskentelyotteen? Kenties nautit työstä, jota pääset tekemään itsenäisesti, mutta kuitenkin kannustavien työkavereiden tuella. Työssäsi avustat kuntouttavaa työotetta hyödyntäen asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa sekä osallistut lääkehoidon toteuttamiseen osana moniammatillista tiimiä. Työ on kaksivuorotyötä. Ajokortti tehtävässä välttämätön. Arvostamme suoritettua LOVE-koulutusta sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (271/05)§8 mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Myös alan loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.


Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Hanna-Kaisa Rämä tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vanhuspalvelut
Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.