Lähihoitaja (kesätyö), Ruusukujan palveluasunnot - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Haemme kahta lähihoitajaa kesäsijaisuuteen vammaisten palveluasumisyksikköön. Lähihoitajan työ sisältää myös asukkaiden avustavaa työtä. Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Huomioimme myös hoitoalan opiskelijat.

Eduksi luetaan voimassaoleva lääkelupa.

Tervetuloa innostuneeseen ja osaavaan joukkoomme! Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Leena Rautiola, Ruusukujan palveluasunnot, p. 0505417921 (yhteydenotot arkisin klo 8 - 15 välillä) leena.rautiola@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vammaispalvelut , Asumispalvelut, Ruusukujan palveluasunnot
Osoite: Puistokatu 11, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat