test

Lähihoitaja kesätyö, Sodankylä

Hakuaika päättyy  24.3.2023 12:00

KESÄTYÖ: 2 LÄHIHOITAJAN SIJAISUUTTA MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN TEHOSTETUSSA PALVELUASUMISESSA

Mielenterveyskuntoutujien Kuntoutumisyksikkö Kiepissä Sodankylässä on haettavana 2 lähihoitajan sijaisuutta 29.5-27.8. väliselle ajalle.

Kieppi on 14-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa sekä hoivaa ja huolenpitoa. Työtä tehdään kuntouttavalla otteella työparityöskentelynä. Työhön sisältyy arjen askareissa ohjaamista, perushoitoa, viriketoiminnan ohjaamista sekä läsnä oloa ja keskustelua. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä työyhteisön ja esimiehen tuen. Meillä on rento, kehittämismyönteinen ja sitoutunut työyhteisö, johon on helppo tulla uutena työntekijänä.

Odotamme hakijalta positiivista asennetta, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen pätevyys (lähihoitajan tutkinto). Huomioimme myös sosiaali- ja terveyden huollon muut tutkinnot sekä alan opiskelijat. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Työsuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa, joka on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta 24.3.2023 klo 12:00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Kuntoutumisyksikkö Kiepin esimies Saara Anneberg p.040 1784774, saara.anneberg@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg Tutustu työnantajaan