test

Lähihoitaja, kesätyö, Viherlaakson muistikeskus

Hakuaika päättyy  17.4.2023 15:45

Hei, sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija. Haluatko tulla kesäksi osaksi meidän huipputiimiämme? Tiimimme kostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, hoiva-avustajista sekä laitosapulaisista.

Me Viherlaakson muistipalvelukeskuksessa teemme hoitotyötä suurella sydämellä, kunnioitamme asukkaan omaan tahtoa sekä haluamme olla osa heidän elämäntarinaansa. Työotteemme on kuntouttavaa, asukkaan voimavarat huomioivaa. Asiakkaina meillä on tehostetun palveluasumisen, lyhytaikaishoidon ja päivätoiminnan senioriasiakkaita.

Hoitajana vastaat asukkaiden hyvinvoinnista, työtäsi ohjaa yhdessä asukkaan sekä hänen läheistensä kanssa tehty hoito- ja palvelusuunnitelma. Työsi tukena on muistipalvelukeskuksen muut ammattilaiset sekä esihenkilöt.

Tervetuloa meille, osaksi meidän kesätarinaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Viherlaakson muistipalvelukeskus, Kuusiniemi 13-15 02710 Espoo
Työaika: 114h 45min / kolmen viikon jakso, vuorotyö
Tehtävä on määräaikainen, kesätyö

Kelpoisuusvaatimukset:
Sairaanhoitajansijaisuudessa voi toimia tutkinnon suorittanut tai alan opiskelija, jolla on vähintään 140 op.

Lähihoitajansijaisuudessa voi toimia tutkinnon suorittanut tai alan opiskelija, jolla on vähintään 60 op.

Hoiva-avustajansijaisuudessa voi toimia hoiva-avustajakoulutuksen käynyt henkilö, hoiva-avustaja-, lähi- tai sairaanhoidon alkuvaiheen opiskelija tai muuten tehtävään koulutuksen ja/tai kokemuksen perusteella soveltuva hakija.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme iloista mieltä, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä joustavia työtapoja asiakkaiden muuttuvien tilanteiden hoidossa.

Palkka määräytyy tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan: Sairaanhoitaja: 2758,69 €/kk, lähihoitaja 2162,37-2272,80 €/kk ja hoiva-avustaja 2112,95€/kk

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Rina Salminen, vs. palveluesimies p. 040 636 6409

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan