test
Lähihoitaja, kesätyö, yhteispäivystys - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme joukkoomme kesätyöhön motivoitunutta ja päivystystyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa (vähintään yksi kesäsijaisuus). Tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä ja oppia päivystyshoitotyön osaajaksi monialaisessa osaajajoukossamme.

Yhteispäivystyksessä hoidetaan kaikkien erikoisalojen kiireellistä hoitoa vaativia potilaita usean eri tiimilinjan mukaisesti. Lähihoitajan tärkeimpinä tehtäväalueina yhteispäivystyksessä on potilaiden immobilisaatiohoidon toteuttaminen sekä hoitotyö operatiivisessa ja perusterveydenhuollon tiimissä. Lisäksi myös välinehuolto kuuluu tehtäväalueeseen. Hoitotyössä korostuvat monialainen tiimityöskentely, akuuttihoitotyön hallinta sekä potilaan ja omaisten ohjaus.

Suuntautuminen ensihoitoon ja kokemus immobilisaatiohoidon toteuttamisesta luetaan eduksi. Toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutus -ja työyhteisötaitoja ja vastuullisuutta. Sinulla on mahdollisuus kehittyä hoitotyön osaajaksi moniammatillisessa työyhteisössämme ja saada tiedollista ja taidollista tukea perehdytyksellä.

Työ on iltapainotteista kolmivuorotyötä. Työvuorosuunnitelmaamme ohjaa yhteisöllisyys ja työaika-autonomia.

Lähihoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelusuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelusuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Maarit Willman, p. 040 562 9795 ja osastonhoitaja Petteri Piispanen, p. 040 192 2734. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Somatiikan toimialue, Avohoitotyö 4

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat