Lähihoitaja kirurgian poliklinikalle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme lähihoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan kirurgian poliklinikalle sijaisuuteen huhti-syyskuun väliselle ajalle.

Työ on vastuullista moniammatillista yhteistyötä työtovereiden kanssa. Pääset hoitamaan kirurgisia potilaita eri erikoisaloilta.

Keskeiset tehtävät ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Sinulta toivotaan asiakas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Vastaavasti pääset osaksi laajaa ja osaavaa joukkoa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kuulet enemmän!

Koeaika tehtävässä on 2 kuukautta. Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna. Työsuhteen alkaessa on työhöntulotarkastus, joka sisältää huumausainetestin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on lähihoitajan tutkinto, sinun tulee olla rekisteröitynyt Valviran rekisteriin. Parhaiten soveltuva koulutusohjelma on sairaanhoito ja huolenpito.

Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme tehtävän, heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Taina Soininen puh. 040 488 4665

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat