test

Lähihoitaja, Kittilä Palvelutalo Koivukoti

Hakuaika päättyy  29.12.2023 15:00

LÄHIHOITAJA, LEVI KUTSUU

Tule meille töihin Pohjoisen-Lapin hyvinvointialueelle Kittilään.

Kittilä on kasvava ja kehittyvä kunta, Levi tunturista ja kauniista luonnonmaisemista tunnettu kunta Tunturi-Lapissa. Meillä on neljä vuodenaikaa ja moninaiset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Palvelutalo Koivukotiin.

Koivukoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö ikäihmisille.
Lähihoitajana toimit yhteisöllisen tiimin jäsenenä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehityskykyisyyttä ja aloitteellisuutta.

Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme autonomista työvuorosuunnittelua, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja/perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti.

Palkka ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävän koeaika on neljä (4) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävä on uudelleen haettavana 29.12.2023 klo 15:00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.Tehtävä täytetään jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja saa soittamalla arkisin 8-16
Vastaava hoitaja Marjaana Ahvonen 0401495165
tai sähköpostitse osoitteesta marjaana.ahvonen@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan