test
Lähihoitaja, Kivenlahden terveysasema - Espoon kaupunki

Haemme lähihoitajaa monipuoliseen ja merkitykselliseen terveysasematyöhön Kivenlahden terveysasemalle.

Työtehtävät sijoittuvat osaamisen perusteella hoitotarpeenarvion työn lisäksi myös mahdollisesti haavanhoitotyöhön, toimenpiteissä avustamiseen sekä toimistotyöhön.

Työpaikan nimi: Kivenlahden terveysasema

Työaika: 7.00-16.30 välillä vaihdellen; 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetäänn tietoteknisiä taitoja, monipuolista kielitaitoa mukaan lukien suomenkieli, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä asiakasystävällistä asennetta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja motivaatiota toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä sekä terveysasematyö kokemuksesta on toki apua.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15708

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi p.09 81621/ vaihde

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Espoonlahden palveluyksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat