Lähihoitaja, Koivukaari

Hakuaika päättyy  18.6.2024 14:00

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Koivukaareen Peräseinäjoelle 13.3.2025 saakka kestävään sijaisuuteen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Koivukaareen Peräseinäjoelle 13.3.2025 saakka kestävään sijaisuuteen. Aloitus sopimuksen mukaan. Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Koivukaari on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin 22 asukkaalle. Lisäksi Koivukaaressa on 3 lyhytaikaispaikkaa intervalliasiakkaille. Lähihoitajana huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnin tarpeista, perushoidon toteutumisesta ja osallistut myös lääkehoidon toteuttamiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen.

Toimintamme perustana on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asukkaiden perushoidollisten töiden ohella, asukkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeiden harrasteiden mahdollistamista.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asukas on meille sydämen asia. Työ on kolmivuorotyötä. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto ja rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin (JulkiTerhikki/JulkiSuosikki). Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista ja iloista elämäasennetta.

Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatamme koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palvelukeskuksen vastaava Minttu Timo

Puh. 050 4386 521

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

Puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan