Skip to main content
test
Lähihoitaja Koivukotoon Paraisilla - Paraisten kaupunki

Oletko sinä Koivukotoon Paraisille etsimämme lähihoitaja?

Koivukoto on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö Paraisten keskustassa.

Lähihoitaja osallistuu asumisyksikön asiakkaiden hoidon ja hoivan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Työskentelet asiakkaan omien voimavarojen mukaan kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on itsenäistä, mutta samalla olet osa moniammatillista tiimiä. Toivomme, että olet joustava, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. On eduksi, jos sinulla on kokemusta vanhustenhuollosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lähihoitajan tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Suosittelemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vanhustenhuollon moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä työssä. Työ on vuorotyötä.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työavain XXXX. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2022 klo 12:00. Haastattelut pidetään v. 35 ja 36.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/koivukoto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toiminnanohjaaja Carina Willberg, puh 0400-202848 tai carina.willberg@pargas.fi maa-to klo.8-16, pe 8-14 tai vastaava sairaanhoitaja Mikaela Norräng, puh. 040-4886094, mikaela.norrang@pargas.fi

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Björkebo - Koivukoto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Kellonsoittajankatu 2 A, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat