Skip to main content
test
LÄHIHOITAJA, Koivumäen asumispalvelu - Hausjärven kunta

LÄHIHOITAJA, Koivumäen asumispalvelut

Tervetuloa Koivumäkeen!
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, erinomaiset työkaverit ja mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin. Koivumäessä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa työskentelee mm. fysioterapeutti, sairaanhoitaja, lääkäri ja virikeohjaaja. Sinulle on tarjolla koulutusta ja mahdollisuuksia osallistua toiminnan kehittämiseen omia mielenkiinnon kohteita hyödyntäen. Työ on kolmivuorotyötä.

Koivumäki on 43 asukkaan ympärivuorokautista hoitoa ikäihmisille tarjoava palvelutalo Oitin keskustassa. Neljä paikkaa on varattu lyhytaikaishoidolle. Koivumäki muodostuu neljästä kotialueesta Riiakasta, Nappalasta, Kivikoulusta ja Koppelista.

Arvostamme ammatillista otetta työhön, hyviä ryhmätyötaitoja ja asukaslähtöistä työskentelyä. Meille on turvallista tulla työhön olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi.

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja) tai olet pian saamassa tutkinnon valmiiksi. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lääkehoidon osaamisen varmistamme LoVe:lla, jonka voit suorittaa meillä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Kati Kymäläinen 050 4640701 kati.kymalainen@hausjarvi.fi.
Hakemukset Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on yli 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat