Skip to main content
test

Haemme lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen Koskelan kotihoitoon lp1 alueelle Koskela tiimiin alkaen 24.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Koskelan kotihoito on viihtyisä ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kantavana voimana on hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Työyhteisössämme on kaksi lähipalvelualuetta ja teemme tiivistä yhteistyötä alueiden kesken. Yhteensä meillä työskentelee 46 työntekijää, joista lähihoitajien lisäksi yhdeksän on sairaan-/ ja terveydenhoitajaa, yksi vastaava sairaanhoitaja ja kaksi esihenkilöä. Yhteistyökumppaneitamme ovat kotihoidon lääkäri, fysioterapeutit, sosiaalityöntekijät ja muut Sote-alan ammattilaiset.

Työ painottuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen perushoivaan ja sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin. Tyypillinen asiakas tarvitsee päivittäin apua ravitsemuksessa, lääkityksessä ja hygienian hoidossa. Kotisairaanhoitoa on esimerkiksi verensokerin ja verenpaineen seuranta, haavahoito sekä katetrointi. Kotihoidon asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vanhuksia ja toipilaita. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan, kävelymatkan päässä kotihoidon toimistolta.

Koulutamme uusien työvälineiden käyttöön ja uusien työmenetelmien hallintaan. Perehdytys on tarpeen mukaan 3-7 työvuoroa kokeneemman kollegan mukana, ja sen jälkeen perehdytys on jatkuvaa työn ohessa tapahtuvaa opastamista ja neuvontaa. Uudet työntekijät suorittavat koeajalla PKS-lääkehoitoluvan (LOVE).

Toimimme Käpylän, Koskelan ja Kumpulan alueella. Asiakaskäynneille pääsee vaivattomasti kävellen tai pyöräillen. Käytössämme on tavallisten pyörien lisäksi kuusi sähköpyörää ja kolme autoa. Toimisto sijaitsee Koskelan seniorikeskuksen alueella, jonne on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja junalla. Työvälineenä meillä on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä sekä työpuhelimessa Rover- toiminnanohjausjärjestelmä. Kotihoidossa käytetään myös työnantajan tarjoamia työvaatteita ja työreppua.

Työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Aamuvuoro on klo 7.15-14.54 ja iltavuoro klo 14.21-22. Tyypillisesti kolmen viikon työvuorolistassa on yksi tai kaksi viikonloppua töitä ja iltavuoroja tarpeen mukaan. Työvuoroihin voi itse vaikuttaa, ja halutessa voi tehdä esimerkiksi enemmän iltapainotteista työtä tai työtä arkiaamuisin. Työyhteisössämme on joustavasti käytössä myös osa-aikatyömahdollisuus.

Kotihoidon työssä oppii aina uutta ja kokeneemmatkin hoitajat kohtaavat viikoittain uusia asioita. Työ on monipuolista ja haastavaa ja siksi myös palkitsevaa. Tässä työssä voit aidosti vaikuttaa asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja toimintakyvyn tukemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Tervetuloa meidän yksikköömme tekemään arvokasta hoitotyötä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskela 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1676-22
  • 24.10.2022-31.8.2023
  • 2392,59 €/kk
  • 21.9.2022 - 18.10.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Vs kotihoidon esihenkilö Maija Rahkola, puh. 050 4012967
ark. klo 9-15

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskela 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Käpyläntie 11, A-talo, 5krs., 00600 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat