Skip to main content
test
Lähihoitaja, Koskenhelmi - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin Sosterin Koskenhelmeen Enonkoskelle.

Palvelutalo Koskenhelmi tarjoaa tehostettua palveluasumista viihtyisällä paikalla Enonkosken taajamassa. Koskenhelmi on jaettu kahteen asukasyksikköön. Osa asukaspaikoista on suunnattu lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Tukenasi päivittäisessä työssä ovat kokeneet kollegat ja saat perehdytyksen työhösi yksikössä. Hakijalle katsotaan eduksi toimintakykyä tukeva työote, kehitysmyönteisyys, joustavuus sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin opinnoin. Marraskuun 2022 aikana valmistuvat opiskelijat otetaan huomioon jos kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/sosiaalipalvelut-ikaantyneille/palveluasuminen-ja-vanhainkodit/palvelutalo-koskenhelmi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Palvelupäällikkö Jaana Sairanen, puh. 044 417 2229 ja
ikäihmisten palvelujen johtaja Niina Laakkonen, puh. 044 417 3982,
sähköposti etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Sosiaalipalvelut, Koskenhelmi

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Metsätie 3 T, 58175 Enonkoski
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat