Lähihoitaja kotihoidon lyhytaikaishoitoyksikköön - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitaja kotihoidon lyhytaikaishoitoyksikköön - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee Akseli ja Elina -palvelutalon lyhytaikaishoitoon

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.12.2019 alkaen.

Akseli ja Elina on Jyväskylän kaupungin kotihoidon lyhytaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Toiminnassamme painottuu suunnitelmallinen, kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä hoitotyö. Hoitotyötä tehdään yhteistyössä fysioterapeutin ja toimintaterapeutin kanssa. Lyhytaikaishoidossa myös yhteistyö omaisten ja eri yhteistyökumppanien kanssa on erittäin tärkeää. Työ on jaksotyötä sekä kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan ammattitutkinto. Eduksi katsotaan muistiosaaminen, kuntoutusosaaminen, päihde- ja mielenterveysosaaminen. Lyhytaikaishoidossa lähihoitajalta edellytetään jatkuvaa nopeiden muutosten sietokykyä, sekä halua sitoutua vastuullisesti kehittämään kuntouttavaa lyhytaikaishoitoa. Koulutus ja kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä luetaan eduksi.

Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden suunnitelman mukaisesti lääkehoidon osaamista. Lop-lääkehoidon perusteet tulee olla suoritettuna. Lisäksi hygieniapassi tulee olla voimassa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Arja Porrassalmi, puh. 014 266 3803 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!