Lähihoitaja, kotihoidon resurssipooli - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Nautitko itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä, jossa osaamistasi todella arvostetaan? Haluaisitko toimia osana itseohjautuvaa tiimiä?

Tule lähihoitajaksi Keusoten kotihoidon resurssipooliin!

Haluamme Keusotessa tarjota ikääntyville asiakkaillemme laadukasta kotihoitoa vuoden jokaisena päivänä. Kehitämme kotihoidon toimintaa jatkuvasti vastataksemme tavoitteeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Keväällä 2021 meillä on aloittanut toimintansa resurssienhallinnan yksikkö, jonka osana toimii myös resurssipooli eli varahenkilöstö.

Haemme nyt lähihoitajia vakituisiin tehtäviin!

Resurssipoolin hoitajat työskentelevät joustavasti Keusoten eri kuntien alueilla vahvistamassa henkilöstön riittävyyttä kotihoidon muuttuvissa tilanteissa. Työ on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista, joka sisältää perushoidon lisäksi myös sairaanhoidollisia tehtäviä. Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja työkaveria tuetaan koko työyhteisön voimin. Kotihoidon tiimeissä toimii sekä sairaanhoitajia että lähihoitajia. Tukena työssä on myös kotihoidon omat lääkärit. Työkulttuurimme rakentuu itse- ja yhteisöohjautuvuuden ympärille, tutustu tämän linkin kautta. Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen.

  • Käytössämme on Pegasos Mukana- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmät. Käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella.
  • Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Työvuorot suunnitellaan joustavasti yhdessä tiimin kanssa.
  • Työssä tarvitaan ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.
  • Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa (terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994 mukaisesti), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Vaadittava lääkehoidon osaaminen on suoritettava koeajan puitteissa.
Kiinnostuitko?
  • Lähetä hakemus sähköisen järjestelmän kautta tai ole mehin suoraan yhteydessä! Kerro itsestäsi ja osaamisestasi, me haluamme tutustua Sinuun, voit myös soittaa!
  • Virallinen hakuajan päättyminen on 3.12 klo 14.00 mutta olemme yhteydessä hakuaikana ja teemme mahdollisia valintoja.
Lisätiedot & yhteydenotot: kotihoidon esimies Heidi Hallikainen, puh. 050 497 1632, heidi.hallikainen@keusote.fi
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2509,38€.
  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät 1.9. voimassa tulevan sote-sopimuksen mukaan.
  • Noudatamme koeaikaa.
  • Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa.
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtäväkohtainen palkka on 2509,38€.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät 1.9. voimassa tulevan sote-sopimuksen mukaan.
Noudatamme koeaikaa.
Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat