Lähihoitaja kotihoidon resurssipooliin - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitaja kotihoidon resurssipooliin - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme joukkoomme kahta reipasta ja innovatiivista lähihoitajaa kotihoidon resurssipooliin 1.5.-31.12.2019 väliselle ajalle. Resurssipoolissa on mahdollisuus tehdä työtä myös yöpartio- ja turva-auttajatiimissä.

Kelpoisuutena tehtäviin vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Työ alkaa heti kun sopiva hakija löytyy. Ajokortti on välttämätön.

Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Katja Joronen, katja.s.joronen@eksote.fi, p. 040 522 9362 (23.4.-30.4.2019)
Toimipisteen vastaava Anne Mielonen anne.m.mielonen@eksote.fi p. 040 651 3794 (17.4.-22.4.2019)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Hoiva, Kotihoito, Kotihoito resurssipooli
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:lla eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan