Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoidon turvatiimi, Parainen - Paraisten kaupunki

Parainen on kaksikielinen saaristokaupunki, jonka keskusta sijaitsee 25 km päässä Turusta. Saaristokaupunki tarjoaa ammattitaitoisille työntekijöille inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön.

Töihin saaristoon - lähihoitaja kotihoidon turvatiimiin Paraisilla
Haemme lähihoitajaa turvatiimiin Paraisten keskustan alueen kotihoitoon. Turvatiimi ottaa vastaan turvapuhelimien hälytykset ja tekee auttamiskäynnit asiakkaiden luona. Tiimi huolehtii myös turvapuhelimien ja niihin liittyvien lisälaitteiden tilauksista ja asennuksista.
Turvatiimin lähihoitajien työnkuva on monipuolinen, sisältäen hoito- ja hoivatyön sekä sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi asiakkaan kokonaistilanteen arviointia. Työtä tehdään yhteistyössä kaupungin muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa.

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Turvatiimissä työskennellään vuorokauden ympäri, avoinna olevassa lähihoitajan tehtävässä tehdään työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Edellytämme kykyä itsenäiseen työhön. Arvostamme joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Paraisten kaupunki maksaa nyt 200 €/kk rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10.-31.12.2022. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 416470 viimeistään 15.12.2022 klo 12.00. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Otathan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää työstämme turvatiimissä. Tiimiesimies Maarit Silván antaa lisätietoja puh. 050 596 2615, maarit.silvan@parainen.fi.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto

Paraisten kaupunki maksaa nyt 200 €/kk rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10.-31.12.2022.


Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat