Lähihoitaja, kotihoito (2 resurssipooli) - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupunki hakee Ikääntyneiden palveluiden kotihoidon resurssipooliin kahta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Resurssipoolin lähihoitajan tehtävä on paikata kotihoidon alueiden äkillisiä poissaoloja ja työ on liikkuvaa. Resurssipoolin lähihoitaja sijaistaa tarvittaessa myös kotiutustiimissä ja kotihoidon työnjaossa. Työpiste vaihtuu lähes päivittäin ja eri tehtäviin saa perehdytyksen. Resurssipoolin työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn moniammatillisissa tiimeissä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri yksikössä. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan hakijalle eduksi, tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005).

Peruspalkka on 2252,38 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikoilla 50-51; 7.12. klo 12-16, 10.12. klo 13-16, 17.12. klo 13-16.

Lisätietoja antaa:
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643.
Tavoitettavissa ma - pe klo 8-15.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 4.12.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus LOH-09-332-20.

Lohjan kaupunki, Ikääntyneiden palvelut
Osoite: Ojamonkatu 34, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka