Meille haetaan osaajia ja ammattilaisia! Haluatko olla mukana tekemässä tulevaisuuden kotihoitoa ja kotiin vietäviä palveluita?

Sipoon kunnan kotihoito tukee ja mahdollistaa asiakkaan turvallisen ja hyvän arjen asiakkaan kotona. Kotihoidossa panostamme erityisesti muistisairautta sairastavien kuntoutukseen, omaishoitoon ja erilaisen ryhmätoiminnan vahvistamiseen kotihoidon eri alueilla. Haasteinamme ovat entistä iäkkäämpien ja huonokuntoisempien asiakkaiden hoito, kuntoutus ja toimintakyvyn heikkenemisen ennaltaehkäisy.

Sipoon kunnan kotihoito toimii kahdessa vuorossa ja meillä on kolme tiimiä. Kotihoidossa työskennellään itseohjautuvalla työtavalla (Buurzorgin malli), jossa työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella ja vaikuttaa mm. työvuoroihinsa sekä työhyvinvointiin ja työn tekemisen tapoihin. Hoidon arvioinnissa käytämme RAI-järjestelmää.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi? Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Uudenlaisten toimintamallien kehittäminen, henkilökunnan osaamisen vahvistaminen ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen kuuluvat painopistealueisiimme.

Etsimme nyt joukkoomme LÄHIHOITAJAA vakituisiin tehtäviin, aloitus 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen nimikesuojaus (JulkiTerhikki). Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta.

Toivomme sinun olevan motivoitunut työntekijä, jonka työtapa on itseohjautuva ja kehittämismyönteinen. Meille tärkeää on tiimityöskentely. Toivomme, että olet hyvä keskustelemaan ja omaat joustavan työotteen.
Tarjoamme mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Tehtävässä toimitaan koko Sipoon alueella, joten työn hoitaminen edellyttää ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2370,57 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.5.2020 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry Kuntarekryn hakijaprofiililla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/
https://fi-fi.facebook.com/sipoon.kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidonohjaaja Katja Suursalmi 050 338 5761 tai katja.suursalmi(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 18 H, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat