test
Lähihoitaja, kotihoito - Pirkkalan kunta

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Sovit joukkoomme, jos sinulla on myönteinen asenne, tiimityötaitoa ja vastuuntuntoa. Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidon perustehtävänä on tarjota hoitoa, hoivaa ja apua itsenäiseen selviytymiseen arjessa. Kotihoidon palveluilla tuetaan asiakkaiden oman elämän hallintaa ja osallisuutta ja lähtökohtana on toimintakyvyn ylläpitäminen ja turvallinen asuminen omassa kodissa. Työ on itsenäistä työtä osana kotihoidon tiimiä. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Pirkkalan kotihoitoon.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävien hoitamisessa. Arvostamme tietoa ja kokemusta ikäihmisten hyvinvoinnin, elämänlaadun ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta edistämisestä sekä innostuneisuutta uusien toimintamuotojen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä omasta työkyvystä ja fyysisestä kunnosta huolehtimista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994). Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15 min/viikko ja työ on 2-vuorotyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Anu Lehtinen, puh. 050 527 2128 ja kotihoidon esimies Heidi Jokinen, puh. 050 330 2176, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Sinulle suositellut työpaikat