Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kotihoito - Sipoon kunta

Meille haetaan osaajia ja ammattilaisia!

Haluatko olla mukana tekemässä tulevaisuuden kotihoitoa ja kotiin vietäviä palveluita?

Etsimme nyt LÄHIHOITAJAA vakinaiseen toimeen kotihoidon tiimiimme, aloitus sopimuksen mukaan.

Sipoon kunnan kotihoito tukee ja mahdollistaa asiakkaan turvallisen ja hyvän arjen asiakkaan kotona. Kotihoidossa panostamme erityisesti muistisairautta sairastavien kuntoutukseen, omaishoitoon ja erilaisen ryhmätoiminnan vahvistamiseen kotihoidon eri alueilla. Haasteinamme ovat entistä iäkkäämpien ja huonokuntoisempien asiakkaiden hoito, kuntoutus ja toimintakyvyn heikkenemisen ennaltaehkäisy.

Kotihoito toimii meillä kahdessa vuorossa ja meillä on kolme säännöllisen kotihoidon tiimiä sekä yksi arviointitiimi. Kotihoidossa työskennellään itseohjautuvalla työtavalla (Buurzorgin malli), jossa työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella ja vaikuttaa mm. työvuoroihinsa sekä työhyvinvointiin ja työn tekemisen tapoihin. Hoidon arvioinnissa käytämme RAI-järjestelmää.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi? Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Uudenlaisten toimintamallien kehittäminen, henkilökunnan osaamisen vahvistaminen ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen kuuluvat painopistealueisiimme.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus JulkiTerhikki). Laskemme eduksi mielenterveys- ja päihdetyön lisäosaaminen tai muu erityisosaaminen. Toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito huomioidaan haussa.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, reippautta ja kehittämismyönteisyyttä.

Lähihoitaja työskentelee jaksotyöajassa. Toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttö on suotavaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2370,57 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 3.8.2022 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/ https://youtu.be/DKslN4aSqfs
https://fi-fi.facebook.com/sipoon.kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon kehittämisvalmentaja Henna Nyrhivaara puh. 050 338 5761 tai henna.nyrhivaara(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 18 H, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat